Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

Általános Szolgáltatási Feltételek (ÁSZF)


1. Rendelés, vásárlás


A megrendelések feladása elektronikus úton, a www.nyirdigit.webaruhazamhu weboldalon keresztül a nap 24 órájában, illetve telefonon, a nyitvatartási idők alatt lehetséges. Hétvégén és ünnepnapokon beérkezett elektronikus megrendelések feldolgozása az azt követő első munkanapon történik. A rendszer a megrendelés beérkezését követően automatikus válaszlevelet küld, ezzel jelezve, hogy a megrendelést fogadta. Ha ez a visszaigazoló elektronikus levél nem érkezik meg Önhöz, akkor a rendelés nem jutott el rendszerünkbe. A megrendelések feldolgozásakor minden esetben, telefonon vagy elektronikus levélen keresztül, egyeztetés történik a vásárlóval, ezért kérjük, hogy rendelésekor telefonos elérhetőséget is adjon meg a gyorsabb ügyintézés érdekében..

Az áruházban feltüntetett árak, érvényes fogyasztói árak. Amennyiben technikai hiba miatt téves ár jelenik meg a webáruházban, az áru elküldése előtt telefonon, illetve elektronikus levélben megkeressük Önt. Az ilyen megrendeléseket nem tekintjük érvényesnek.
A webáruházban az árak mellett az aktuális, rendelkezésre álló szabad raktárkészletet is feltüntetjük. A raktárkészlet 10 percenként kerül frissítésre.

A raktáron jelenleg nem lévő megrendelt termékek ára változhat! Ez lehet áremelkedés és árcsökkenés is. Az árváltozás oka lehet beszállítói vagy gyártói ármódosítás, illetve árfolyam ingadozás is.

A vásárlás lehetséges formái:

- személyes vásárlás
- futár általi kiszállítás

Vásárlás előtt mindenképpen érdemes leadni a megrendelést elektronikus úton, mivel ez esetben a program automatikusan befoglalja a vásárló számára a szabad raktárkészleten lévő terméket, így az már más számára nem kerül eladásra. A foglalás raktáron lévő termékek estében 3 napig érvényes, hacsak nincs külön visszajelzés a vásárló részéről ennek meghosszabbítására. A raktáron nem lévő termékek esetén a beérkezéstől számított 3 napig érvényes. Internetes megrendelés távollevők között kötött szerződésnek minősül, melyet a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormány rendelet szabályoz. A megrendelések rendszerünkben rögzítésre kerülnek, később is visszakereshetőek. Megrendelés, és annak visszaigazolása magyar nyelven történik, de megjegyzés rovatba van lehetőség angol nyelvű szöveg írására is. Lehetőség van előzetes megrendelés nélküli személyes vásárlásra is, ebben az esetben viszont csak a még nem lefoglalt raktárkészlet erejéig tudjuk kiszolgálni vásárlóinkat. Az előzetes rendelés nélkül történő vásárlás esetén nem alkalmazhatóak a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormány rendeletben foglalt előírások.

A megrendelések feldolgozása és átadása a futárszolgálat számára, hétköznapokon történik, hétvégén szünetel. A megrendelés időpontjában raktáron nem lévő, de általunk beszerezhető árukra is veszünk fel rendelést, de a teljesítés a beszerzési lehetőségektől függ.


2. Szállítási, fizetési feltételek

Kiszállítás esetén csomagolási költségeket nem számítunk fel, a szállítási költség ellenben a vásárlót terheli. Kiszállítás csak hétköznapokon lehetséges. 

A kiszállítási díja a szállítási díj és az utánvét díjának összegéből tevődik össze. Kiszállítás során a nettó 500 000 Ft összeget meg nem haladó csomagot tudjuk csak kézbesíteni.


Csomagsúly
Szállítási díj / Csomag
0,1 - 05 kg
1500 Ft
Utánvét összege
Díja
1 - 60 000 Ft-ig
410 Ft
60 001 - 100 000 Ft-ig
510 Ft
100 001 - 200 000 Ft-ig
610 Ft
200 001 - 250 000 Ft-ig
710 Ft
250 001 - 300 000 Ft-ig
810 Ft
300 001 - 350 000 Ft-ig
910 Ft
350 001 - 400 000 Ft-ig
1 010 Ft
400 001 - 450 000 Ft-ig
1 110 Ft
450 001 - 500 000 Ft-ig
1 210 Ft

A táblázatban szereplő árak bruttó (27% áfával terhelt) árak.

Fix délelőtti kiszállítás esetén a futárszolgálatnál felárral kell számolni, mely további nettó 1 000 Ft költséget jelent.
Minden 16:00-ig leadott rendelés következő munkanap garantáltan kiszállításra kerül, abban az esetben, ha minden termék raktáron van!

Ha nincs, vagy részben van raktáron a megrendelés, akkor a szállítás előrelátható időpontjáról telefonon vagy e-mailben tájékoztatjuk ügyfeleinket. Munkaszüneti napokon kiszállítás nincs.
Átvételkor szíveskedjen ellenőrizni a kézbesítő előtt a csomag sértetlenségét. Ha sérülést talál, ne vegye át a csomagot, vetessen fel jegyzőkönyvet a futárral. A csomag fizikai sérüléséről utólagos reklamációt jegyzőkönyv nélkül nem áll módunkban elfogadni.


3. Fizetési lehetőségek

Személyes vásárlás esetén készpénzes fizetésre van csak lehetőség. Internetes vásárlás esetén a fizetés készpénzben, az áru átvételekor, a futárnál történik. Egyéni elbírálással lehetőség van átutalásos, illetve előre utalásos fizetési módra is.

Nem áll módunkban 0% áfás számlát kiállítani semmilyen adószámhoz kötött külföldi cég nevére, sem magánszemélynek, valamint nem áll módunkban áfa visszaigénylő papírt sem kitölteni, illetve ezzel kapcsolatos ügyeket intézni !!!


A Túlsó pART Bt. tájékoztatója az elállási, szavatossági, illetve jótállási jogainak érvényesíthetősége tárgyában a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet alapján

 

Túlsó pART Bt.